Savaitgaliui: tautiečiai apie bankus užsienyje

nierka.blogspot.com  UK bankai (www)

Visos šios evoliucijos rezultatas yra vienas - dauguma žmoniu savo reikalus tvarko per tarpininkus (specialistus). O pastarieji tai pačiai daugumai žmonių teikia anaiptol ne pačias geriausias paslaugas - tiesiog pakankamas. Geriausias paslaugas jie pasilieka turtingesniems. Servisai - leidžiantys tam tikrus reikalus atlikti pačiam - be paklausos, nepopuliarūs.
Taip ivyko ir man, daugumai anglų nusispjaut, ar bankas pasiūlys jiems galimybę nusipirkti akciją ar ne. Nėra tokios paklausos, taigi nėra ir konkurencijos. Šlykščiausia - kad to pasekoje nėra ir inovacijų, progreso.

www.anglija.com  Tautiečių palyginimai Lietuvos ir UK bankų veiklos (www)

Anglijos bankai, kaip ir dauguma biznio gyvena ne ish paslaugu o ish apgavyschiu. Tai ne tik nesazhiningos rinkliavos ish saskaitu bet visa sistema grobti pinigams, kuri prasideda nuo informacijos slepimo ir baigiasi nesamoningais mokeschiais uzh operacijas uzhsienio valiuta, leidime eiti i minusa nesuteikiant informacijos apie likuti ir t.t.
Geriausia tai atsidarykit normalias saskaitas Lietuvos ar kituose europos bankuose(multivaliutine saskaita, ishsiimkit internet visa, kreditine, debitine korta)

Atsakyti

 

 

 

Tu gali naudoti šios HTML tagus

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentatoriams: pažymėkite varnelę, norėdami gauti sekančius šio įrašo komentarus el.paštu.
(Nekomentuojate? Galite užsisakyti komentarus el.paštu čia).