2011 02 15 Spauda apie bankus

www.verslozinios.lt Įmonių turto areštų banga slopsta

Fizinių asmenų nekilnojamojo turto, kuris buvo įkeistas bankams, areštų skaičius 2010 m. kai kuriuose turto segmentuose augo 15–20%, nors bankai tvirtina, kad turto neatima, jeigu skolininkas bendradarbiauja su banku. Juridiniams asmenims priklausančio turto areštų skaičius pernai sumažėjo.

www.vz.lt Švedija brangina skolinimąsi (m.vz.lt)

Švedijos centrinis bankas antradienį padidino bazinę palūkanų normą 25 baziniais punktais iki 1,50%.

www.vz.lt Euro zona sutarė padvigubinti pagalbą skolų bėdų ištiktoms valstybėms (m.vz.lt)

Euro zonos vyriausybės susitarė 2013 m. padvigubinti pagalbos nuo skolų kenčiančioms valstybėms fondą. Tuo pačiu patvirtinta, kad nėra reikalo skubiai imtis gelbėti Portugaliją nuo skolų krizės.

www.delfi.lt ES finansų vadovų susitikimas rinkų nenustebino

Įvykęs ES finansų ministrų susirinkimas vakar naujienų nepateikė. Taip pat netapo aiškiau ir dėl konkrečių tolesnių žingsnių sprendžiant regiono skolų problemas. Susirinkimo metu buvo diskutuojama, kaip sustiprinti 440 mlrd. eurų dydžio ES pagalbos fondą.

www.delfi.lt Steigiantiems verslą - mažiau popierizmo tvarkant formalumus bankuose

VĮ Registrų centras jau nuo šių metų pradžios suteikė prieigas bankams prie elektroninės registro sistemos, kurioje jie šiuos dokumentus gali lengvai ir paprastai patikrinti. Su keturiais komerciniais bankais – AB SEB banku, AB Swedbank, Danske bank A/S Lietuvos filialu ir AB DnB NORD banku, VĮ Registrų centras šį mėnesį jau pasirašė sutartis dėl prieigų naudojimo. Tikimasi, kad artimiausiu metu tai sutiks padaryti ir kiti mūsų šalies bankai.

REKLAMA

Atsakyti

 

 

 

Tu gali naudoti šios HTML tagus

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentatoriams: pažymėkite varnelę, norėdami gauti sekančius šio įrašo komentarus el.paštu.
(Nekomentuojate? Galite užsisakyti komentarus el.paštu čia).