2011 02 14 Spauda apie bankus

www.diena.lt Oligarchų grupes išdraskė krizė

Didžiausiose šalies verslo grupėse tyliai vyksta didžiulės permainos. Tikrosios jų priežastys saugomos po devyniais užraktais, bet aiškėja, kad ne visos skyrybų priežastys yra vadovėlinės.

www.delfi.lt „Sampo Group“ pelnas išaugo beveik 500 mln. eurų

Suomijos finansinių paslaugų grupės „Sampo Group“ ikimokestinis pelnas 2010 m. gerokai išaugo ir pasiekė 1,32 mlrd. eurų (2009 m. – 825 mln. eurų). Geresni pelno rezultatai užfiksuoti visose grupės verslo srityse. Bendrosios „Sampo Group“ pajamos pernai, atsižvelgiant į turto vertės pokyčius rinkoje, siekė 1,807 mlrd. eurų (2009 m. – 3,423 mlrd. eurų).

www.vz.lt Tarptautinę prekybą G-20 šalys nori sutvarkyti dviem etapais (m.vz.lt)

Pasaulio galingiausių šalių dvidešimtukas (G-20) siekia sutarti dėl dviejų etapų priemonių plano, kuriuo norima subalansuoti tarptautinę prekybą. Jos nesubalansuotumas buvo viena iš pastarosios finansų krizės priežasčių, o pasaulio ekonomika patyrė recesiją.

www.lrt.lt Graikija atmeta ES ir TVF reikalavimus dėl privatizacijos

Graikija griežtai atmeta Europos Sąjungos (ES) ir Tarptautinio valiutos fondo (TVF) reikalavimus aktyviau privatizuoti įmones ir parduoti valstybei priklausantį nekilnojamąjį turtą.

www.ekonomika.lt „Nordea“ ir „Danske Bank“ – patys rizikingiausi bankai

Belgų tyrimų centras „Bruegel“ atliko lyginamąją Europos ir Amerikos bankinių sistemų analizę ir išskyrė 18 pačių pavojingiausių Europos bankų. Į tą skaičių pateko „Nordea“ ir „Danske Bank“. Apie tai rašo danų laikraštis „Politiken“.

Atsakyti

 

 

 

Tu gali naudoti šios HTML tagus

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentatoriams: pažymėkite varnelę, norėdami gauti sekančius šio įrašo komentarus el.paštu.
(Nekomentuojate? Galite užsisakyti komentarus el.paštu čia).