Teismas neleido „Swedbank“ areštuot „Doletos“ turto

www.lrytas.lt Lietuvos apeliacinis teismas kovo 10 d. atmetė banko „Swedbank“ atskirąjį skundą, kuriuo bankas prašė panaikinti Kauno apygardos teismo nutartį, kuria atmestas nepagrįstas banko prašymas pritaikyti laikinąsias apsaugos priemones vienos didžiausių medinių langų ir durų gamintojos „Doleta“ turtui. Bankas teismo prašė areštuoti sėkmingai veikiančios įmonės nekilnojamą ir kilnojamą turtą, turtines teises bei pinigines lėšas, prisidengdamas byla dėl skolos ir palūkanų priteisimo. „Doletos“ vadovai neatmeta galimybės, kad tokiu būdu bankas siekia perimti įmonės turtą.

1 komentaras Teismas neleido „Swedbank“ areštuot „Doletos“ turto

  • Lionginas

    Labai skaudu, kad imones pavieniais kovoja su banku savivalemis. Atejusius i Lietuva komercinius Skandinavu bankus juos i reikiama vieta turejo pastatyti Lietuvos Valstybinis bankas ir Lietuvos Vyriausybe.Dziugu tai, kad dar ne visi Lietuvos teismo teisejai palaiko bankinius prasymus iskelti imonems bankrotu bylas, bei pritaikyti laikinas apsaugos priemones,kurios reikstu imoniu zuti.Didiuojusiu tokiais teiseju priimtais teismo sprendimais,kurie leidzia dar kvepuoti verslui.Vienas prie vieno ir mano imones likimas su Sweedbanku. Deka teiseju priimtu teisingu sprendimu, imone savo veikla vykdo ir siandien.

Atsakyti

 

 

 

Tu gali naudoti šios HTML tagus

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentatoriams: pažymėkite varnelę, norėdami gauti sekančius šio įrašo komentarus el.paštu.
(Nekomentuojate? Galite užsisakyti komentarus el.paštu čia).