A.Kubilius: bankams būtina laikytis atsakingos skolinimo politikos

www.delfi.lt Ministras pirmininkas Andrius Kubilius, su darbo vizitu viešintis Švedijoje, susitiko su SEB ir „Swedbank“ bankų vadovais. Pokalbio dalyviai aptarė regiono ekonomikos perspektyvas bei bankų sistemos stabilumą.

www.vrt.lt

Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius, su darbo vizitu viešintis Švedijoje, susitiko su SEB ir „Swedbank“ bankų vadovais. Pokalbio dalyviai aptarė regiono ekonomikos perspektyvas bei bankų sistemos stabilumą.

Kalbėdamasis su Švedijos bankų atstovais, Premjeras atkreipė dėmesį, kad siekiant greitesnio ūkio atsigavimo regione, būtina užtikrinti skolinimosi galimybes verslui, ypač smulkioms ir vidutinėms įmonėms, nes būtent jos sukuria daugiausiai naujų darbo vietų. Lietuvos Vyriausybės vadovas kartu pabrėžė, kad bankams ir toliau būtina laikytis atsakingos skolinimo politikos.

„Ekonomikos augimas priklausys ir nuo Švedijos bankų politikos Lietuvoje. Todėl tikimės, jog laikantis atsakingo skolinimo principų bankai aktyviai prisidės prie ekonomikos augimo, ypatingą dėmesį skirdami smulkioms ir vidutinėms įmonėms“, – teigė Lietuvos Ministras Pirmininkas A. Kubilius.

http://www.lrv.lt/lt/naujienos/aktualijos/?nid=9967

Atsakyti

 

 

 

Tu gali naudoti šios HTML tagus

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentatoriams: pažymėkite varnelę, norėdami gauti sekančius šio įrašo komentarus el.paštu.
(Nekomentuojate? Galite užsisakyti komentarus el.paštu čia).