Stulbinantis ieškinys dėl „Snoro“

Rgp 17, 2016 by

www.respublika.lt Rusijos žiniasklaida paskelbė, kad buvęs bankrutavusio „Snoro“ banko akcininkas Vladimiras Antonovas Maskvos arbitražo teismui pateikė ieškinį, kuriuo iš mūsų Teisingumo ministerijos reikalauja atlyginti jam padarytą apie 557 mln. eurų žalą. Teisingumo ministerija iš Rusijos jau gavo oficialų tokios žinios patvirtinimą.

Komentarų: 1

  1. LORETA AGNE

    Ar jums buvo atmestas bankų ir kitų finansų įstaigų? Ar jums reikia konsolidavimo paskolą ar paskolą? Paieška ne daugiau, nes mes esame čia, kad visus savo finansinius rūpesčius praeities dalykas. Mes paskolų fondus dėmesį į privatiems asmenims ir įmonėms, kuriems reikia finansinės paramos, ne 2% norma. Nėra reikalaujama, socialinio draudimo numeris ir ne kredito patikrinimas reikalingas, 100% garantuotas. Noriu naudoti šią laikmeną Jums pranešti, kad mes teikiame patikimas ir gavėjo pagalba, ir mes stengiamės pasiūlyti jums paskolą. Taigi rašykite mums šiandien: (allsaintsloan@gmail.com) taikyti dabar paskola.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentatoriams: pažymėkite varnelę, norėdami gauti sekančius šio įrašo komentarus el.paštu.
(Nekomentuojate? Galite užsisakyti komentarus el.paštu čia).