Vilniuje – didžiausia kriptovaliutos konferencija Baltijos šalyse

Bal 8, 2016 by

www.diena.lt Šiandien Vilniuje prasidėjo tarptautinė bitkoinų ir ,,blockchain” konferencija „The Bitcoin Conference 2016“. ISM Vadybos ir ekonomikos universitete susitiko šios srities ekspertai, verslo bei valdžios atstovai, investuotojai, startuoliai ir klausytojai, atvykę iš JAV, Jungtinės Karalystės, Švedijos, Suomijos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Vokietijos, Prancūzijos, Rusijos ir kitų šalių.

Komentarų: 1

  1. Kas nesudalyvavo - nedaug teprarado. Didele dalis pranesimu tik apie visokius finansinius startupus, verslo aplinka, na o apie pacius bitcoin tai tik apie jo trukumus, kaip ji galima (reikia) zlugdyti, dusinti, atakuoti, reguliuoti. REGULIUOTI !!! Nors pats zodis “bitcoin” skambejo daznai, bet apie jo esme ir jo konkrecias vidines problemas kalbos beveik nebuvo. Vos kam nors bandant detalizuoti , iskart prasidedavo stabdymas “plz stop this too much technical details !” Suprask - niekam neidomu?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentatoriams: pažymėkite varnelę, norėdami gauti sekančius šio įrašo komentarus el.paštu.
(Nekomentuojate? Galite užsisakyti komentarus el.paštu čia).