Asmenų planai ir strategijos kovojant teismuose su bankais

Kov 25, 2010 by

www.teisescentras.lt Diskusija

http://teisescentras.lt/forumas/viewtopic.php?p=22988&sid=7fe59455935171c222372372d630433e

Parašytas: 2009-06-19 14:02

Pirmiausia bankas turi kreiptis į teismą ir gauti teismo galutinį sprendimą, kuris turi įsiteisėti, ir po to jam reikės gauti vykdomąja raštą, o po to su vykdomąjį rašta kreiptis į anstolį.

Pas mane yra toki situaciją, kaip pas žmogų, bet bankas niekada negaus ne vieno ciento iš manęs, nes bankas nenorėjo tartis ir samoningai nutraukė sutartį neatsižvelgiant į tai, kad aš savo įsipareiguojamus vykdau, nors ir truputi pavoltiniai.

Bankas bylinėsis iki gyvos galvos su manim, ir pats atsiims ieškinį.

Nes man reikalinga kiekvieno atveju antrinę teisinę pagalbą, o antrinę teisinę pagalbą man tarnybą nesuteikė šioje byloje, o tarnybos sprendimas apskųstas administraciniam teismui ir tarnybos sprendimas neįsiteisėjo, o eile stoveti administraciniose teismuose apie 2,5 metu ir šitas laikotarpis progresuoja.
O byla dėl skolos teisme sustabdyta dėl to, kad aš neturiu teisinės pagalbos, nes sprendimas dėl antrinės teisinės pagalbos dar neįsiteisėjo.

Po 2,5 m., bus gautas LVAT sprendimas dėl antrinės teisinės pagalbos, gal byla bus išnagrinėta (bet mano atveju banko teisininkai dėl savo teisinio analfabetizmo pateike ieškinį ne tam teismui ir byla neteisminga šiam teismui), po 2,5 m., arba pirmos instancijos teismas paliks nenagrinėta banko ieškinį, kaip neteismingas teismui, arba apeliacinis teismas panaikins pirmos instancijos teismo sprendimą, nes yra absoliučiais sprendimo negaliojimo pagrindais (LR CPK 329 str. 2 d. 6 p.)(bet vis tiek kiekvieno teismo instancijoje bus sprendžiamas klausimas dėl teisinės pagalbos ir vėl byla bus sustabdyta 2,5 m.).

Bankas kreipiesi į teismą po 5 m., (tik liko klausimas ar bankui užteks kantrybės) kai teismas nurodis teismingą teismą, aš vėl kreipsiu į tarnybą su prašymu suteikti teisinę pagalbą man ir vėl man bus atsisakyta, aš apskųsiu tarnybos sprendimą ir taip bus iki gyvos galvos. (byla dėl skolos teisme bus sustabdyta vėl.).

Bet aš turiu du kozirius (tai vartotojų teisių apsaugos tarnybos nutarties dėl banko nesąžiningų sutarties sąlygos ir dėl banko prisiminimo laiškų sumos nepagrįstumo.)
Aš paaiškinsiu kokią naudą galimą gauti iš vartotojo teisių apsaugos tarnybos nutarties (kol byla bus sustabdyta teisme, bankas pas mane aktyviai turi atidirbti savo kreditą sumą ir pareikšta suma ieškinyje), nes bankas iki šiol neįvytkdo ne vieno vartutojų teisių apsaugos tarnybos nutarties (jie įsiteisėjo), todėl remiantis nutartimis aš kreipiusi raštu į vartotojo teisių apsaugos tarnybą dėl viešojo intereso gynimo (bankas turės pakeisti 11.000 sutarčių, bet ir gražįnti žmonėms už prisimino laiškų gautos neteisėtos sumos, bet ir gaus didelių baudų už tarnybos įpareiguojamų nevykdymą.).
Jeigu vartotojų teisių apsaugos tarnybos neatliks pagal savo kompetenciją apibrėžtos vartotojų teisių apsaugos įstatyme veiksmus vėl visi kartu eisim į administracinį teismą. (bankas bus įtraukatas kaip tretysis asmuo, tėgul mato ką ten jų laukia). Banko teisinkai privalo atidirbti ieškinyje nurodytą sumą, kad man vienam nuobodu nebebūtų.
Atsižvelgiant į tai, kad 100 žyminį mokestį nereikės mokėti (teismas yra nemokamas teatras), dėl socialinės paditės, aš visada atleidžiamas atsižvelgiant į mano prašymą.
Bus labai linksmu.

Todėl bankas galu gale pasirašys taikos sutartį ir pamirš apie skolą.
Aš esu nekaltas del to, kad bankas nenorėjo susitarti su klientu.

Jūsų atveju jus privalote kreiptis į banka su prašymu ir prašyti banką peržiureti kredito sąlygos ir kredito mokejimo terminą (t.y. pakeisti sutartį) (motyvojant savo prašyma, kad lietuvoje ekonominis krizes, kad jus dėl ekonominio krizio likote be darbo, nes už ekonominį krizę jus negalite atsakyti) nurodant priežastį savo turtinį padietį pridedant prie savo prašymo pažymą iš darbo biržos.

Susiję straipsniai

Žymos

Pasidalinti

Komentarų: 1

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentatoriams: pažymėkite varnelę, norėdami gauti sekančius šio įrašo komentarus el.paštu.
(Nekomentuojate? Galite užsisakyti komentarus el.paštu čia).