2010 10 07 Naujienos bankui

Spa 7, 2010 by

www.delfi.lt A.Šemeta nori suvaldyti Europos bankus įvesdamas finansinės veiklos mokestį

Nors kai kurių valstybės narės ragina Europos Komisiją nelaukti pasaulinio susitarimo ir patvirtinti finansinių sandorių mokestį, EK, atrodo, jų neklausys, skelbia “European Voice”.

www.lzinios.lt Įrangos išsimokėtinai neperka

Lizingo bendrovių atstovai atkreipia dėmesį, kad įrangos įsigijimas išsimokėtinai, kaip ir bendras išperkamosios nuomos portfelis, mažėja. Mat verslininkai vengia įrangą įsigyti išperkamąja nuoma, jie mieliau pakloja visą sumą.

www.diena.lt “Star1 Airlines” klientai turi galimybę susigrąžinti pinigus iš banko

Oro bendrovės “Star1 Airlines” bilietus įsigiję ir niekur neišskridę žmonės, jei atsiskaitė mokėjimo kortele, turi galimybę susigrąžinti pinigus iš banko.

www.diena.lt Baltijos šalių bankų klientus tenkina bankų veiklos rezultatai

Baltijos šalių bankų veiklos rezultatai tenkina jų klientus, o labiausiai patenkinti Lietuvos bankų klientai, rodo “EPSI Baltic” atliktos apklausos rezultatai.

www.delfi.lt „Vilniaus vartų“ eros pabaiga: teismas leido parduoti turto už 190 mln. Lt

Verslininko Laimučio Pinkevičius valdomas prabangių parduotuvių kompleksas „Vilniaus vartuose“ jau greitai gali pereiti į kitas rankas – įsiteisėjusia nutartimi Vilniaus apygardos teismas leido bankui išieškoti 190 mln. litų (beveik 55 mln. eurų) skolą. Kreditoriams perduoti ne tik sostinės centre esantys pastatai, bet ir baldai, interjero detalės bei prabangūs drabužiai.

www.vz.lt Anglijos bankas toliau skatins ekonomiką pigiomis paskolomis

Anglijos bankas ketvirtadienį nusprendė palikti galioti 0,5% bazinę palūkanų normą ir toliau pumpuoti pinigus į apyvartą supirkinėdamas skolos vertybinius popierius pagal 200 mlrd. GPB (apie 800 mlrd. Lt) supirkimo programą.

Susiję straipsniai

Žymos

Pasidalinti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentatoriams: pažymėkite varnelę, norėdami gauti sekančius šio įrašo komentarus el.paštu.
(Nekomentuojate? Galite užsisakyti komentarus el.paštu čia).