2010 09 27 Naujienos bankui

www.vz.ltStar1 Airlines” bankroto atveju keleivius kreditorių eilėje užstotų valstybė, bankai ir darbuotojai

Skrydžių bendrovės “Star1 Airlines” keleiviams, likusiems ant žemės ir su bilietais rankose, bendrovė turi grąžinti sumokėtus pinigus. Bankroto atveju atgauti pinigus gali būti sunkiau nei tiesiog susitarus su vežėja, teigia Civilinės aviacijos administracija. SEB bankas papildo, kad pirkusiems bilietus kreditinėmis kortelėmis susigrąžinti pinigus galimybė yra. Pagalbą užsienyje įstrigusiems keleiviams siūlo Užsienio reikalų ministerija.

www.ekonomika.lt Ko bankai nepasako apie paskolas studijoms?

Aukštosios mokyklos rudenį skaičiuoja studentus, o studentai priversti skaičiuoti savo ir tėvų pinigus – ar užteks susimokėti už norimas studijas? Jeigu noras studijuoti yra, o lėšų – ne, teks dairytis į bankų pasiūlymus. Pernai, po aukštojo mokslo reformos smarkiai pabrangę mokslai į bankus atveda vis daugiau studentų, o bankai aktyviai siūlo įvairias paskolas, kurias palyginsime šio mėnesio „Ko nepasako bankai“ temoje.

www.vz.lt Perimto NT aukcione iš 60 objektų 56 nupirko “Swedbank” bendrovė

Nekilnojamojo turto paslaugų bendrovė “Colliers International Advisors” pirmadienį viešame “Swedbank lizingo” perimto NT aukcione iš beveik 60 objektų 4 atiteko ne banko antrinei įmonei.

www.vz.lt “Swedbank” atnaujino interneto banką

„Swedbank“ sujungė verslui ir privatiems klientams skirtą interneto banką. Pranešama, kad verslo klientai galės vienos sesijos metu tvarkyti verslo ir asmeninių finansų reikalus, taip pat naudotis praplėstų paslaugų spektru.

www.diena.lt Kodėl keičiant valiutą prašo asmens identifikavimo dokumentų?

Keičiant valiutą SEB banke 100 eurų iš manęs paprašė asmens dokumentų. Nusistebėjus, kodėl įvesta tokia tvarka, banko darbuotoja paaiškino, kad net 1 eurą keičiant reikia dokumentų. Ar čia nauja tvarka? Ar tik retais atvejais to prašoma?

www.vz.lt NOURIELIS ROUBINIS: Euro zonos rudeninės pagirios

Vasarą europiečiai galėjo pamiršti vargus ir pasideginti paplūdimiuose, tačiau ateina laikas vėl susidurti su realybe, nes pamatinės euro zonos problemos lieka neišspręstos.

www.balsas.lt Europos centriniai bankai sustabdė aukso pardavimą

Visi Europos bankai sustabdė savo aukso rezervų pardavimus. Euro zonos valstybių ir Švedijos bei Šveicarijos centrinius bankus riboja Centrinių bankų aukso susitarimas (CBAS), kuris neleidžia viršyti bendro aukso pardavimų kiekio, rašo „The Financial Times“.

www.lrytas.lt Spjūvis į veidą

Vokietijos bankuose, kuriems per krizę pagalbos ranką buvo ištiesusi vyriausybė, vėl mokami milžiniški atlyginimai.

www.delfi.lt R.Šimašius: už krizės „suvaldymą” moka grikių ir duonos valgytojai

Ministro manymu, būtent ant eilinių gyventojų pečių krito neigiami ekonominių gelbėjimo planų padariniai, o laimėtojai šioje situacijoje liko „besiplečiantys centriniai bankai, nebankrutuojančios susimovusios finansinės institucijos, nuo bankroto gelbėjami didieji verslai”.

Atsakyti

 

 

 

Tu gali naudoti šios HTML tagus

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>