2010 12 03 Spauda apie bankus

Gru 3, 2010 by

www.kaunodiena.lt Verslas kyla iš bankrotų liūno

Atrodo, kad praėjusiais metais tarp šalies įmonių įsisukusi bankrotų šmėkla traukiasi: naujų procesų šįmet pradėta gerokai mažiau. Vilčių išlikti sunkumų prispaustoms įmonėms teikia ir naujasis Įmonių restruktūrizavimo įstatymas.

www.delfi.lt Iš tėvynės išvijo banko paskola

Šiaulietė Rita Ramanauskienė Vokietijoje jau treti metai. Su daug kuo apsiprato ir drąsiai gali teigti, kad čia visai kitoks gyvenimas. Tačiau savo ateities su šia šalimi moteris nesieja, sako, išlips iš duobės Lietuvoje ir grįš pas artimuosius.

www.vz.lt ECB nepakeitė palūkanų (m.vz.lt)

Europos centrinis bankas pratęs papildomo likvidumo priemones bankams ir tęs „laikiną“ obligacijų supirkimo programą, pareiškė Europos centrinio banko vadovas Jeanas Claude Trichet. Tačiau tokiu pareiškimu rinkų nenuramino – euras patraukė žemyn, smuktelėjo Europos biržos.

www.diena.lt “Snoro” ir “Volunta Parket” ginčą dėl nurašytų lėšų nagrinės Konstitucinis Teismas

Buvusios vienos didžiausių Lietuvos parketo gamintojų, restruktūrizuojamos bendrovės “Volunta Parket” ir banko “Snoras” ginčą dėl neva nepagrįstai iš banko sąskaitos nurašytų lėšų nagrinės Konstitucinis Teismas.

www.lrt.lt TVF vadovas: Europos skolų krizė vis dar rimta

Tarptautinio valiutos fondo (TVF) vadovas teigia, kad skolų krizė Europoje vis dar rimta, bet pažymėjo, jog Airija atsigaus po finansinės pagalbos.

www.lrytas.lt Ar euro zonoje laukti masinės griūties?

Prieš dešimtmetį ekonomistai negalėjo net įsivaizduoti, kad 2010-aisiais kelioms ar netgi keliolikai Europos Sąjungos (ES) šalių grės bankrotas. Vis dėlto galima pamėginti dėlioti scenarijus, kas gi laukia ES ekonomikos. Tą padarė kompanijos „Partner“ ekonomistas Pavelas Kohoutas

www.diena.lt Pagrindiniai indeksai auga JAV statistikos dėka

Europa

Ketvirtadienį, gruodžio 2 d., jau antrą sesiją iš eilės prekyba prasidėjo pagrindinių rodiklių augimu, tačiau sesijos pradžioje prekyba buvo neaktyvi. Didesnę dienos dalį rinkoje vyravo šoninis judėjimas, kadangi dalyviai norėjo sulaukti Europos centrinio banko posėdžio rezultatų apie palūkanų normą ir reguliavimo pirmininko Jean-Claude Trichet kalbos.

Susiję straipsniai

Žymos

Pasidalinti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentatoriams: pažymėkite varnelę, norėdami gauti sekančius šio įrašo komentarus el.paštu.
(Nekomentuojate? Galite užsisakyti komentarus el.paštu čia).