2010 08 27 Naujienos

www.delfi.lt Banko ir oro bendrovės nesusišnekėjimas pavertė skurdžiais

Į JAV leidęsi jaunavedžiai dėl banko ir oro linijų nesusišnekėjimo buvo priversti mėnesį už Atlanto gyventi susiveržę diržus ir iš giminaičių malonės.

www.delfi.lt Teismas nestabdo L.Pinkevičiaus bylos – bankui leista teistis dėl 31 mln. Lt

Skolose skendintį verslininką Laimutį Pinkevičių vėl pasiekė blogos naujienos – Lietuvos apeliacinis teismas nusprendė, kad nepagrįstai buvo sustabdyta banko „Snoras“ iškelta byla dėl daugiau kaip 31 mln. Lt skolos priteisimo iš L. Pinkevičiaus ir su juo susijusių bendrovių „Upės centras“, „Ranga group“ bei „Ranga IV“.

www.diena.lt Be banko žinios - nė žingsnio

Su banko paskola įsigijęs butą kaunietis Karolis Žemaitis atsidūrė keblioje padėtyje: įskilus balkono stiklui, negalima jo pakeisti be banko leidimo. O jį gauti ne taip paprasta – šaukiama neeilinė komisija.

www.lrytas.lt Eilės banke - jau įprastos

Sutvarkyti reikalus banke dažnai užtrunka ilgiau nei skersai kirsti Lietuvos didmiestį. Pernai mažinę darbuotojų skaičių, dabar bankai neišvengia eilių.

www.vz.lt TVF Baltijos šalims siūlo stiprinti eksportą ir didinti konkurencingumą

Kol Lietuvos analitikai perspėja, kad priklausomybė nuo užsienio rinkų daro šalies ūkį pažeidžiamą, Tarptautinio valiutos fondo atstovas pabrėžia, kad Baltijos valstybių atsigavimas priklausys nuo sėkmės tampant labiau orientuotomis į eksportą. Taip pat perspėjama dėl algų didinimo, verslo apmokestinimo ir kainų augimo.

www.vz.lt BARRY EICHENGREEN: G-20 ir TVF vedybų konsultacija

Tarptautinis valiutos fondas (TVF) ir G-20 sugyvena, tačiau konfliktiškai. Kaip seniai susituokusi, tačiau nuolat besiginčijanti ir besipykstanti pora, jie negali gyventi kartu, bet negali ir vienas be kito.

www.diena.lt Finansų ministerija nori baigti rublinių santaupų atkūrimą

Finansų ministerija siūlo iki kitų metų rugpjūčio pabaigos baigti rublinių indėlių atkūrimą ir grąžinimą ir sumažinti aptarnavimo išlaidas bankui “Swedbank”, kuris šiame procese bendradarbiauja su valstybe.

www.vz.lt Švedija mažins savo dalį “TeliaSonera”, “Nordea” banke

Švedijos vyriausybė paskelbė norinti iki 2014 m. parduoti dalį arba visas akcijas, kurias ji valdo telekomunikacijų bendrovėje „TeliaSonera“ bei banke „Nordea“.

Atsakyti

 

 

 

Tu gali naudoti šios HTML tagus

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>