V.Trukšinas apie Lietuvos banko veiklos tikslus ir ....

Praėjusios kadencijos Seime susiklostė keista praktika, kai šalies žmonėms labai svarbus Lietuvos banko pranešimas apie jo pagrindinio tikslo – palaikyti kainų stabilumą įgyvendinimą, šalyje sparčiai plintant visiems skausmingai infliacijos epidemijai, nebuvo svarstomas.

1 komentaras V.Trukšinas apie Lietuvos banko veiklos tikslus ir ….

  • Lionginas

    Dėl ko Seimo nariai eilinį LB pranešimq priėmė tyliai ir abejingai be svarstymo ,ar net komentarų. Kodėl Seime susiklostė keista praktika bankų atžvilgiu. Manau, kad seimo nariams,ne kaip paprastiesiems mirtingiesiems Lietuvos gyventojojams, ir bankų prievartaujančiam verslui, bankas ypač labai palankiomis sąlygomis yra suteikęs ilgalaikes kretitines paskolas.Norint tai įsitikinti,tegu bankas pateikia įformaciją,koks skaičius yra seimo narių bankų kreditorių, jeigu tai relu. Šios iformacijos gautais duomenėmis susidarys akivaizdus vaizdas, kiek šioje kadencijoje yra verslo oligarhų, nerekės spėlioti. Manau, tai ir yra atsakymas.

Atsakyti

 

 

 

Tu gali naudoti šios HTML tagus

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>