G20 susitikimo nutarimas

Rgs 9, 2013 by

www.reuters.com  The BRICS emerging economies will set up a $100 billion fund to steady currency markets, Russia’s Vladimir Putin said on Thursday, but it looks unlikely to be in place soon enough to temper the effects of an expected pullback of U.S. monetary stimulus.

Susiję straipsniai

Žymos

Pasidalinti

Komentarų: 1

  1. LSVVT

    ,,Internetas - galingas žinių šaltinis ir kartais labai naudingas. Jame pavyko aptikti informacijos, kad šiame G- 20 susitikime Rusija ir Kinija oficialiai informuos kitas valstybes apie abiejų valstybių “valiutų sąjungą” - suverenaus abiejų valstybių nacionalinių valiutų fondo įkūrimą, kurio tikslas - kredituoti verslo projektus šiose šalyse. Šis fondas nepaklus TVF ar Pasaulio bankui, žodžiu, jokiam kitam amerikiečių patronuojamam globaliam finansiniam instrumentui, išskyrus abiejų šalių vyriausybes. Ir tai dar ne viskas. Kreditai - nieko nekainuos. Jie bus beprocentiniai.

    Paprasčiau tariant, abi valstybės dalinai atsisako dolerio paslaugų ir imasi savo poreikius kredituotis savarankiškai. Ką tai reiškia? Tai reiškia, šios dvi didelės valstybės realiai pradeda palaipsniui trauktis iš esamos globalios finansinės sistemos ir pačios steigia savotišką ir gana patrauklią kreditavimo sistemą. Tai reiškia, kad doleris ir JAV gauna smūgį žemiau juostos. Tai gali reikšti imperijos pabaigos pradžią.”

    Plačiau - http://www.komentaras.lt/naujienos/sirija-ir-galimai-tikroji-didejancios-geopolitines-itampos-priezastis?lang=

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentatoriams: pažymėkite varnelę, norėdami gauti sekančius šio įrašo komentarus el.paštu.
(Nekomentuojate? Galite užsisakyti komentarus el.paštu čia).