Laikinasis administratorius išvadą dėl AB bankas SNORAS pertvarkos įpareigotas pateikti iki lapkričio 23 d.

Lap 21, 2011 by

    www.lb.lt  Lietuvos banko valdybos narys: žmonės suvokia, kad panikuoti nereikia  

Jis nurodė, kad sekmadienį Lietuvos banko valdyba pratęsė leidimą AB bankui SNORAS klientams mokėtojams – fiziniams ir juridiniams asmenims – toliau išimti lėšų iki 500 litų per dieną iš kiekvienos savo sąskaitos naudojantis mokėjimo kortele, taip pat leido ne vėliau kaip nuo 2011 m. lapkričio 23 d. minėtas operacijas atlikti ir banko klientų aptarnavimo padaliniuose.

Be to, AB bankas SNORAS klientams į jų sąskaitas bus grąžinamos lėšos, kurios pateikus mokėjimo nurodymą dėl pritaikyto veiklos apribojimo nepasiekė gavėjo, kurio sąskaita yra kitame banke. Leidimą tokioms operacijoms Lietuvos banko valdyba davė sekmadienį.

 www.lb.lt  Lietuvos banko valdyba, išklausiusi AB bankas SNORAS laikinojo administratoriaus ataskaitą ir įvertinusi jo pateiktus galimus banko pertvarkos modelius, nurodė ne vėliau kaip iki lapkričio 23 d. pateikti galutinę išvadą dėl AB bankas SNORAS veiklos atkūrimo būdų. Administratorius įpareigotas pateikti galimų tolesnės veiklos modelių lyginamąją analizę, numatyti kiekvienam galimam būdui įgyvendinti reikalingas išlaidas ir terminus.

plus.google.com Šiandien #Snoras turėjo atkurti veiklą. Naujienos blogos - #valdžia susimovė ir savo įsipareigojimų nevykdo.

Susiję straipsniai

Žymos

Pasidalinti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentatoriams: pažymėkite varnelę, norėdami gauti sekančius šio įrašo komentarus el.paštu.
(Nekomentuojate? Galite užsisakyti komentarus el.paštu čia).