Pirmieji tai pajuto Lietuvos bankai. Ne užsienio (SEB ir SWED), o būtent – Lietuvos

Spa 15, 2011 by

www.versijos.com Atėję į mūsų rinką skandinaviškieji bankai 5 metams buvo atleisti nuo pelno mokesčio, po to – dar 3 metams, nes pažadėjo „sukurti“ kažkokių naujų darbo vietų, Lietuvos biudžeto milijardai nusėdo vėl pas juos, tik pas juos, Šarkinas jų absoliučiai nekontroliavo, o visos ES lėšos buvo plaunamos tik per užsienio bankų sąskaitas. Net Lietuvos auksas pervežtas svetur, nors Lietuvoje yra bankas su unikaliom saugyklom dar iš Smetonos laikų.

Tuo tarpu lietuviško kapitalo bankai ne tik nebuvo apdovanoti jokiomis privilegijomis, bet priešingai – parsidavusi Lietuvos valdžia darė viską, kad jie niekaip negalėtų su užsieniečiais konkuruoti.  Tokiu būdu skandinavai monopolizavo Lietuvą ir, įdarbinę savo pinigus, primetė mums savo išgalvotą „krizę“, o savo kreditorius pavertė bedaliais vargšais arba prasiskolinusiais vergais. Be to, nelaimėlius apkaltino godumu. Nors tikrieji gobšumo čempionai – patys bankininkai, valdomi neaiškių fondų bei ofšorų.

Islandijos bankų griūtis tai tik patvirtina: globalistai iš Anglijos bei Prancūzijos „išplovė“ per Islandiją šimtus milijardų USD, o po to bandė 300 000 islandų priversti susimokėti už savo nuostolius (XXI a. duoklė?!). Tai reikštų, kad duoklė būtų užkrauta net keturioms islandų kartoms į priekį. Visa laimė, islandai nepalūžo: ne tik atsisakė finansinės vergovės, bet ir nurodė sąskaitas JAV bankuose, kuriuose „nusėdo“ išplauti 100 mlrd. USD. Pasakė, eikit ir pasiimkit iš savo vagių, nes Islandijoje nebuvo išleistas nė centas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentatoriams: pažymėkite varnelę, norėdami gauti sekančius šio įrašo komentarus el.paštu.
(Nekomentuojate? Galite užsisakyti komentarus el.paštu čia).