2010 12 01 Spauda apie bankus

Gru 1, 2010 by

www.respublika.lt Mieliausias būstas tik už savus pinigus

Imti paskolą būstui įsigyti ir kone antra tiek už palūkanas permokėti bankui ar pasistengti sutaupyti reikiamą sumą pinigų ir būstą įsigyti neklimpstant į skolas - su tokia dilema susiduria dažnas nuosavus namus pirkti nusprendęs tautietis.

www.delfi.lt A.Borgas susirūpinęs per sparčiu bankų augimu

Švedijos finansų ministras Andersas Borgas išsakė susirūpinimą dėl švedų komercijos rinkų naujos plėtros bangos Baltijos šalyse, rašo DELFI.lv. Interviu švedų radijui R1 A. Borgas pareiškė, kad bankų sektoriaus augimas tris kartus viršija šalies bendrojo vidaus produkto augimą.

www.balsas.lt „Swedbank“ ir SEB: mes pristabdėme kreditus Baltijos šalims

SEB ir „Swedbank“ atstovai nesutinka su Švedijos finansų ministru, kuris vakar pareiškė, kad Švediją ištiks Airijos likimas, jei bankai ir toliau taip aktyviai dalins kreditus.

www.delfi.lt Labiausiai cituojami – bankų atstovai

Spaudoje, internete, radijuje ir televizijoje šiais metais dažniausiai figūravo nuomonės lyderiai, atstovaujantys bankus, draudimo bei telekomunikacijų bendroves. Dažniausiai spaudoje cituojamas įmonės atstovas – G. Nausėda (SEB bankas). Tai paaiškėjo po rinkos tyrimų bendrovės „SIC Gallup Media“/TNS atlikto tyrimo.

www.delfi.lt 2011 metais „WikiLeaks” ruošiasi demaskuoti bankus

Skandalingai pagarsėjęs interneto portalas “WikiLeaks” ruošiasi demaskuoti ne tik vyriausybes, tačiau ir bankus, savo interviu žurnalui „Forbes” pasakojo šio portalo steigėjas Julianas Assange’as.

www.alfa.lt SEB: Airija gavo 85 mlrd. eurų paskolą

Penktadienį euro kursas toliau krito. Taip pat smuko ir beveik visi akcijų indeksai Azijoje, JAV bei Europoje. Tiesa, šįryt Azijos rinkos jau kilo, nepaisant konflikto tarp Š. ir P. Korėjų. Dolerio atžvilgiu euras atpigo 0,88 proc. – iki 1,3242 JAV dolerio už eurą.

Susiję straipsniai

Žymos

Pasidalinti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentatoriams: pažymėkite varnelę, norėdami gauti sekančius šio įrašo komentarus el.paštu.
(Nekomentuojate? Galite užsisakyti komentarus el.paštu čia).